14 de juny 2015

Un gran moment... Bridal Shower!

Para leerlo en español pulsa aquí


Bon dia! Avui parlarem d'una costum molt americana, però que s'està imposant amb molta força en el nostre país. Es tracta del Bridal Shower, una festa prèvia al casament on les amigues més properes de la núvia comparteixen grans moments.

Els Bridal Shower es van començar a fer fa més d'un segle i responien a la necesitat de dotar a la parella de tot el que cal per començar una nova vida junts, sobretot quan les families no estaven d´acord amb el futur enllaç, els amics es convertien en testimonis d´aquell amor.


Actualment es celebra unes setmanes abans del casament perqué la núvia comparteixi un moment de relax i confidències amb les seves amigues, les quals li faràn entrega dels regals més significatius per aquesta nova etapa.

Durant la vetllada es realitzen jocs per recordar anècdotes i històries del grup d´amigues, és a dir, tots els jocs estàn totalment personalitzats.

Un dels tallers més sol·licitats és la “beauty party” on les amigues i sobretot la gran protagonista es deixarà cuidar i aconsellar per experts i així estarà estupenda el dia del casament. Un altre taller, aquest molt més significatiu, és el “scrapbooking” on les amigues de la núvia solen crear un álbum de fotos personal com a regal de noces.

Totes les activitats, tan jocs com tallers, estan acompanyats per un berenar, on els grans protagonistes són els cupcakes, rollcakes, cakes pops i mil delícies més!!
Així que si tens ganes de sorprende a les teves amigues o bé a la núvia amb un moment inoblidable no dubtis en contactar amb nosaltres per fer-lo realitat! (info@weddingwishesbcn.com).

Us deixem amb unes quantes imatges que hem trobat a Pinterest!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada