01 de juny 2015

Rams de núvia primavera-estiu

Para leerlo en español pulsa aquí


Hola de nou! Avui dedicarem el nostre post als rams de núvia. Què seria una núvia sense el seu ram? Cada núvia té el seu estil i cada núvia té el ram que millor s'adapta al seu estil. Hi ha un ram per cada núvia!

Si heu decidit casar-vos a la primavera o a l'estiu estareu de sort perque en aquesta època hi ha mil i una flors, i mil i un colors!! Ens encanten les combinacions de colors i flors que es poden arribar a fer!! Amb tantes flors podreu pensar que serà difícil decidir-se per alguna en concret per trobar el ram ideal, però feu-me cas... és amor a primera vista! Sabreu quines són les vostres flors!!

Els rams amb tonalitats pastel són ideals per a núvies romàntiques. Queden genials quan és un casament estil vintage.








Una flor que transmet elegància i senzillesa és la paniculata. Ens dóna un toc molt romàntic i és una flor molt econòmica. El ram de flors fet amb paniculata queda preciós i podem utilitzar-la també per la decoració de la cerimònia, de les taules... per a que quedi tot en concordància.






Els rams amb colors intensos són preciosos i donen un toc de color al vestit. S'han d'aprofitar els colors vius que ens dóna la primaveraaaa! Ideal per a núvies atrevides! 








Un altre estil de rams de núvia són els rústics. Són preciosos i són ideals per a celebracions rurals amb decoració rústica. Aquí els teniu!!







I, per últim, us ensenyarem algun ram que penja. Un altre estil diferent però també bonic.





I, si has decidit no casar-te ni a la primavera ni a l'estiu, us donem un avançament del que en uns mesos us ensenyarem... el ram perfecte per núvies d'hivern!


Fotografies de Wedding Wishes Bcn i Pinterest.


Quin és vostre ram preferit? Quin és el vostre estil? 

Que tingueu un feliç dilluns!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada