07 de juny 2015

Coneix les tradicions... Vell, nou, blau i deixat!


Para leerlo en español pulsa aquí

Quan pensem en tots els detalls del casament també pensem en les tradicions dels casaments. La tradició diu que la núvia ha d'arribar a l'altar amb alguna cosa vella, alguna cosa nova, alguna cosa blava i alguna cosa deixada!! I més que una tradició és quasi una obligació que el dia del casament tota núvia ho porti tot!! Tot té el seu significat i avui us l'expliquem!!!




La cosa vella representa la conexió de la núvia amb els seus orígens familiars i  el seu passat, així com el pas a la nova vida! És el vincle que uneix a les núvies amb els seus familiars i amics per rebre la predisposició a la felicitat que han viscuts elles en els seus anys de casades.

La cosa nova representa l'esperança per la nova vida  que començarà la núvia, plena de felicitat i bons auguris. El fet de portar alguna cosa nova és per a que la núvia tingui fortuna i èxit en la seva nova vida de casada. Normalment la cosa nova sol ser el vestit de núvia.

La cosa blava és el símbol de la puresa i de la fidelitat de la parella. Podem portar alguna cosa blava a la lliga, en el cinturó del vestit, en el ram de núvia, en les sabates, en un detallet al cabell o per les més originals un escrit en color blau a la sola de les sabates fet pels que més t'estimen. Aquí entra en joc la vostra imaginació!!






                                                      Fotografies de KristenTaylor Photography i Pinterest.                         

                                     

I, per últim, la cosa deixada representa la felicitat i la bona sort desitjada al futur matrimoni per part d'una amistat de veritat. Aquesta és la part més emotiva de totes i especial ja que són coses de persones molt importants i estimades per la núvia. Qui no ha portat les arracades de la seva mare o de l'àvia, l'anel de la millor amiga o les sabates de la germana? 

I, per últim, la cosa deixada representa la felicitat i la bona sort desitjada al futur matrimoni per part d'una amistat de veritat. Aquesta part és la més emotiva de totes i especial ja que són coses de persones molt importants de la núvia. Qui no ha portat les arracades de la seva mare o de l'àvia, l'anell de la millor amiga o la sabates de la germana...?


Què us sembla aquesta tradició? Què heu portat o portareu vosaltres? Que tingueu un bon diumengeee!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada