13 de desembre 2015

Christmas Weddings

Para leerlo en español pulsa aquí


Siiii! Per fi s'acosta el nadal! Ens encanta la màgia d'aquests dies i sobretot la decoració. Decorar cada raconet amb un petit detall, fer el nostre arbre de nadal... és lo millor!

I pensant en el nadal... us caseu pel voltant dels dies de nadal i no sabeu quina decoració posar? Si us encanta el nadal i voleu que formi part de la decoració del vostre gran dia aquí teniu idees per poder fer-ho realitat.

Les boles de nadal són perfectes per poder posar els noms en les taules o fer-les servir com a llibre de firmes per a que els nostres invitats ens posin una dedicatòria. També podem donar-les com a detallet als nostres invitats per a que puguin decorar el seu arbre amb la nostra bola.





Els centres de taula poden ser molt nadalencs. Els números de les taules els podem decorar amb mini arbrets de nadal i utilitzar els típics caramels per embolicar les flors del centre. Vesc, caramels, arbres, troços de pi,...




Si posem en la sala del banquet un super arbre de nadal ben il·luminat quedarà preciós i molt romàntic. Les cadires també les podem decorar amb un sofisticat estil de nadal.



Les dames d'honor de color vermell i amb un ram adequat per l'ocasió quedaran perfectes per el gran dia. I els barrets de pare Noel no poden faltar! Seran perfectes per al photocall, divertits i amb un gran aire nadalenc.



Els rams de flors de núvia queden espectaculars en aquesta època de l'any. Senzills però molt glamurosos i romàntics.




El coixinet dels anells decorat amb pinyes nevades i branquetes de pi, lligues vermelles amb brillantets o penjolls nadalencs per a les dames d'honor seran detalls molt bonics que no s'oblidaran.



Números de taula i noms dels invitats en la taula... simplement originals!




Si poseu el regal que teniu preparat per als vostres invitats damunt de cada cadira quedarà molt bonic i els farà molta il·lusió.

Els cuberts dins d'un mitjó vermell donaran un gran toc a la taula.

I com no... els dolços! Taules divines amb els dolços típics de nadalt, blanques o vermelles són espectaculars. El pastís de casament amb ninots de neu simulant als nuvis, cupcakes de nadal o galetes de gengibre per donar als invitats com a detall.




Fotografies de Pinterest



Us animeu a casar-vos en nadal? Un casament romàntic ple de detalls i il·lusió!


Wedding Wishes Bcn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada