15 de novembre 2015

Jocs en el teu casament

Para leerlo en español pulsa aquí


Després de la cerimònia comença la diversió! Sou una parella divertida i voleu un casament diferent? La sol·lució és molt fàcil... poseu jocs en el vostre casament!!

Si si! Jocs!! Un cop ja us heu casat fareu la recepció. És el moment que podeu aprofitar per fer-vos les fotos de parella i amb els vostres convidats. I, si poseu jocs, s'ho passaran super bé! Penseu que si hi ha gent que ve sola i no coneix ningú o els vostres convidats són de molts grupets diferents i no es conéixen, és una molt bona opció perquè tothom faci noves   amistats i s'ho passi d'allò més bé.

Això si! Haureu de tenir en compte quin tipus de convidats teniu ja que si són molt seriosos o tradicionals segurament aquest tipus de jocs no agradaran. Però si teniu molta gent jove amb ganes de divertir-se i passar-ho bé aquesta idea sorpendrà i els encantarà.

Si us decidiu a fer els jocs, un altre punt important que haureu de tenir en compte serà calcular quant temps durarà la recepció. A partir d'aquí podreu posar uns jocs o uns altres segons si són jocs curts i fàcils o altres més llargs.

Els jocs són ideals per fer-los a l'exterior i en èpoques de bon temps. Si el lloc on celebrareu el banquet del vostre casament té grans espais verds us quedarà molt original!


Us donem algunes idees per tenir als vostres convidats ben entretinguts. Preneu nota, quedarà espectacular!!












 imatges de Pinterest


Us animeu a posar jocs en el vostre casament? Fareu que el vostre casament sigui molt original i que els vostres convidats el recordin amb alegria! :)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada