10 d’agost 2015

Sorteig amb Papabubble

      Para leerlo en castellano clica aquí


Comencem nova setmana d'Agost, solete, vacances per molt de vosaltres i... nou sorteig amb PAPABUBBLE!!!

Us agradaria rebre els caramels artesans de Papabubble?? Doncs a què esteu esperant?? PARTICIPEU ara mateix i a veure si podeu ser els afortunats.




Si voleu participar en aquest sorteig dels 2 tarros de caramels de Papabubble us expliquem com fer-ho. És molt fàcil, aquí teniu els requisits que heu de complir:

* Ser fan de la pàgina de facebook de Papabubble. Pica aquí
Ser fan de la pàgina de facebook de Wedding Wishes Bcn. Pica aquí
* Compartir la publicació del facebook del sorteig en el vostre mur (imprescindible que sigui de forma PÚBLICA)

I si ens seguiu a  twitter a @papabubble i @weddingwishesbc tindreu doble participació en el sorteig!!



La participació al sorteig acabarà el diumenge 23 d'agost a les 5 de la tarda. El dia 24 d'agost direm qui ha estat el gran afortunat de poder rebre els dos tarros de caramels artesans de Papabubble. Publicarem el guanyador en el nostre blog, facebook i twitter. 


Papabubble es crea a Barcelona en el 2004 amb el desig de recuperar la màgia dels autèntics caramels artesanals.

Quan us parlem de caramels personalitzats, bubblets, caramels temàtics, mix de caramels, piruletes, monos, especials... només us pot venir una paraula al cap: PAPABUBBLE! I es que tenen una varietat tan gran que fa especials els seus caramels i sempre amb la més alta qualitat en els seus ingredients.

Podeu trobar els mix de fruites, mix de cítrics, mix d'àcids, mix de tous i mix de farcits de xocolata.

Les piruletes son una autèntica cucada. Multi colorides amb un munt de sabors i la forma que la teva imaginació desitgi (rodones, de cor,...)

Els bubblets son bombons tous de pectina 100% naturals amb o sense xocolata o de pura fruita. Els trobem de diferentes formes, colors i sabors. Espectaculars!!

Els mono son veritables mini caramels de Papabubble envasats en un veritable tub d'ensaig. Qualsevol dels seus caramels en mini. Son una obra d'art!

També trobe, els seus caramels especials com anells fets de caramel, sushi, roses, llibres o qualsevol idea que tingueu. Alguns dels nostres nuvis han utilitzat caramels de Papabubble per a les seves peticions de mà. Un anell de caramel, una piruleta de cor o qualsevol cosa que se us ocurreixi per aquell gran dia.

I els seus caramels personalitzats son perfectes per tenir en comptes com a detallet en el nostre casament pels nostres invitats. A qui no li agradaria rebre algo dolç i tan personalitzat com els caramels de Papabubble? Podreu personalitzar els vostres caramels amb les vostres inicials,... i serà un detall preciós.

Us deixem amb algunes de les fotos dels caramels de Papabubble perquè veieu com son:













Amb quin d'aquests caramels us quedeu? Teniu un per a cada moment especial.

Que tingueu una bona setmana!! Ens veiem aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada