03 d’agost 2015

Pack ALL IN



                                                                       Si ho vols llegir en castellà clica aquí


Ja ha arribat el moment, tens l´anell i una data aproximada de l´enllaç...bé poder només l´estació de l´any del casament!

Comenceu a visualitzar com serà el dia B, el vestit, la decoració, llista aproximada de convidats, estil i mil una cosa més! I es aquí quan us doneu compte de la feinada que porta preparar un casament. Després de l´ensurt, us recupereu i llavors penseu que una mica d´ajuda us anirà molt bé, i és aquí quan apareixen les fades disposades a fer realitat els vostres somnis!

A wedding wishes bcn disposem del pack “All In”, es a dir, estarem amb vosaltres desde el minut zero fins al final, us ajudarem en tot i sobretot us escoltarem, adaptarem les vostres peticions a fets i us donarem mil inspiracions perquè podeu triar.

Si no teniu temps a visitar espais, definir estil, depurar detalls, personalitzar el casament, negociar amb proveïdors, i a gestionar mil i un tema més, aquest és el vostre pack.

Farem la primera entrevista, a on ens explicareu els vostres desitjos, que us agrada, com sou i que us defineix, per poder captar la vostra essència i així presentar-vos les millors propostes, les que millor s´adaptin a les vostres peticions i així podeu decidir amb calma. Un cop preses les decisions més importants (data i espai) treballarem l´estil, la decoració, la personalització i mil sorpreses més per fer inoblidable el vostre dia.

A més, durant el dia B, estarem coordinant i gestionant tot, així vosaltres i els vostres convidats només us haureu de preocupar de gaudir, la resta és cosa nostra! Establirem un Planning per no perdre de vista cap detall i per a que tot surti a la perfecció.

Us deixem una mostra de petites inspiracions trobades a pinterest

Bona setmana!
 








 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada