30 de gener 2017

7 coses importants abans de vestir-te de núvia

 Si quieres leerlo en español pulsa aquí



Mesos i mesos preparant cada detall, organitzant cada moment i somiant amb el gran dia. I, per fi, ha arribat! Enrera queden totes aquelles hores dedicades a dissenyar la candybar o a buscar les flors i el vestit ideal, i avui toca fer realitat aquest gran somni.
Només queden unes hores per arribar a l'altar i ser marit i muller... però és important tenir en compte que hem de fer abans de posar-nos el nostre preciós vestit de núvia. No voldràs tacar-lo o fer-lo malbé abans de poder-lo lluïr, oi?


1. ESMORZA BÉ

És molt normal que el dia del casament o fins i tot uns dies abans no tinguis gana dels nervis que estàs passant. Però el dia del casament s´ha de fer un bon esmorzar per tenir les forces necessàries per afrontar el gran dia. Recordeu que fins que arribi el banquet passaran moltes hores i els nervis us poden jugar una mala passada si no teniu l'energia necessària. No pots permetre marejar-te o passar una mala estona només perquè no has esmorzat!





Pots esmorzar sola en plan relax, amb la teva familia o amb les teves dames d'honor per fer-ho més divertit. Començaràs el dia amb bon peu i uns riures t'aniran genial i els recordaràs sempre. Així que esmorza com millor et sembli però esmorza.

I si el casament és de tarda recorda que també has de dinar alguna cosa.


2. MAQUILLA'T

El moment del maquillatge que sigui abans de posar-te el vestit i després d'haver esmorzat i netejades les dents.




Pensa que ja has d'estar esmorzada per poder maquillar-te perquè sinó el maquillatge se't farà malbé. I sobretot abans de posar-te el super vestit! Apart que et seria molt incómode estar vestida de núvia per poder-te maquillar i fer la manicura, hi ha una gran probabilitat que se't taqui i això és l'última cosa que desitgem.

El servei a domicili és ideal. Estaràs a casa teva tranquil·lament i sense nervis d'anar amunt i avall. Et serà molt pràctic tenir a la teva maquilladora a casa.

Així que ben guapa abans de posar-te el vestit!


3. PENTINA'T

Al igual que el maquillatge, recomanem el servei a domicili pel pentinat. Estar ben relaxada a casa davant del teu tocador preferit i deixar que et facin el pentinat de núvia que ja has escollit previament és genial.




Seria super incòmode anar vestida de núvia mentre et fan el pentinat, però el problema més gran seria que te'l mullèssin o que et fèssin malbé el vestit. Així que relaxa't per aquest gran moment i deixa que et cuidin i et mimin. És el teu dia!


4. PREN-TE UNA TILA

Encara que et sembli que no estàs gens nerviosa, pren-te una tila. Més val prevenir que curar, així t'assegures estar més tranquil·la i poder afrontar el dia amb més tranquil·litat. Pren-t'ho com el teu moment de relax del dia i gaudeix-lo.




5. VES AL BANY

Recorda que no vas vestida amb el teu vestit habitual ni amb els teus còmodes texans. Amb el vestit de núvia hauràs d'anar acompanyada per anar al bany perquè serà molt incòmode fer-ho sola. Pensa que són vestits molt voluminosos i necessitaràs ajuda, així que abans de vestir-te ves al bany.


6. PREPARA LA MALETA POSTBODA

Una de las coses que obliden moltes núvies és portar una maleta pel dia següent. Són tantes coses que s'han de controlar que la majoria de núvies obliden portar roba pel dia després del casament. Us imagineu no tenir recanvi pel dia següent? Recordeu portar un respall de dents, roba cómode i les quatre coses indispensables si passeu la nit de noces fora de casa.




Si podeu deixar-la preparada la nit anterior us anirà genial perquè serà una cosa menys de que preocuparos. Tot el que tingueu preparat amb antel·lació millor que millor!


7. RELAXA'T I FES-TE UN MASSATGE

Si tens temps i pots, relaxa't amb un bon massatge o un bon bany abans de les teves sessions de maquillatge, manicura i pentinat. Quedaràs com nova i super relaxada.


fotografies via Pinterest


Ho tens tot organitzat, tot controlat i ja has fet les 7 coses importants abans de vestir-te de núvia.

3, 2, 1.... Ha arribat el gran moment: vesteix-te de núvia, posat els teus complements i sobreto GAUDEIX. Gaudeix al màxim del dia del teu casament perquè serà un dels millors moments de la teva vida i passarà molt ràpid!





Segueix-nos a TwitterInstagramFacebook i Pinterest! 😊



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada